Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите АР 159...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Средната скорост по борд е 90 км/ч. Заредих в Генерал Тошево, отидох до Балчик, след това минах през Варна, качих се на магистралата до Шумен, минах през Ришки проход, качих се на Тракия, след това на Марица до Хасково, от Хасково до Пловдив по стария път, там се качих на Тракия отново и се прибрах в София. Градско нямам в Шумен и Пловдив, в останалите градове не съм засичал по колко км. градско имам. По магистралите съм карал 120-140, от Шумен до качването на Тракия с ограничението, от Хасково до Пловдив 110-120. Настъпвал съм я при изпреварване, карал съм я и на темпомат, но не през цялото време.

П.П. Забравих да спомена, че това е с 3 човека в колата и пълен багажник.
    Last edited by nblagoev; d.m.y г., 20:46.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
    Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
    Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
    Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Ми ето ви го реален разход.
      Без много пържене, 7/100 извънградско за 2.4.
      Аман от фантазьори дето градско им горяла 7 със същия мотор.
      Поне борда и е точен, и не лъже.
      Нищо, че гори много, поне е честна, мръсницата с мръсница.
      Струва си да бъдеш с нея.
      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Здравейте колеги, дайте съвет последните 2 3 месеца разхода на гориво ми се покачи на 10/100 само градско, а преди около 7 8 даваше с пълен резервоар минавам максимум 650 километра.Чудя дали не е от горивото, защото в последните месеци зареждам само на Марешки до
        горе.

Comment

• Първоначално публикувано от Marto786 Покажи съобщение
          Здравейте колеги, дайте съвет последните 2 3 месеца разхода на гориво ми се покачи на 10/100 само градско, а преди около 7 8 даваше с пълен резервоар минавам максимум 650 километра.Чудя дали не е от горивото, защото в последните месеци зареждам само на Марешки до
          горе.
          Колега, не пишеш за кой двигател става въпрос и къде е това градско, но във всички случаи 10/100 само градско си е въвсем нормален разход.
          Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m

Comment

Working...
          X